Vissa mognar sent, jag vet det nu. Jag vet också att jag är en av dessa vissa, det råder inga tvivel om den saken längre. Till exempel är det först helt nyligen som jag insett storheten med seo hosting från Internet Vikings, något som jag borde ha gjort långt tidigare. Jag förstår inte hur jag kunnat undgå det här så länge. Nu kanske det här inte är en helt klockren parallell men man kanske kan likna det hela med att jag tog ungefär lika lång tid på mig att inse att ”runt” faktiskt är fantastiskt bra platta. Länge var jag till och med avogt inställd till den. Det är faktiskt väldigt märkligt, för egentligen är det här nära nog ett mästerverk som borde vara helt i min smak. Ändå så tog det så flera år innan jag äntligen insåg den saken. Kanske har det att göra med att jag är tjurig av mig, har jag bestämt någonting så ska mycket till innan jag ändrar mig. Men ibland måste man göra det.